Home > Producten

Producten

Raamdecoratie

RaamdecoratieIn onze exclusieve collecties van raamdecoraties vindt u alles om een persoonlijke sfeer te creëren. Rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, gordijnroedes, overgordijnen, verticale & horizontale jaloezieën en paneel gordijnen. Beschikbaar in nature, pure en naturale wood. Adviseren, opmeten en prijsofferte; geheel vrijblijvend. Alles op maat gemaakt.

 

Behang

BehangGroot assortiment van behangpapier;zowel klassiek, retro en modern. Ook hier denken wij mee met het leefmilieu. Wij werken met “patent”; dit is een milieuvriendelijke structuurbekleding op vlies voor het afwerken van wanden en plafonds. Het is een onschadelijk alternatief voor het klassieke glasweefsel.

 

 

Schilderwerken

SchilderwerkenKleur is een universele taal, ze heeft op de ogen hetzelfde effect als muziek voor de oren. Alles is kleur; het landschap, onze tuin, ons interieur en zelfs onze huid. We staan er niet meer bij stil omdat kleur overal aanwezig is. Ook ecologische verantwoorde producten zijn bij ons beschikbaar; dit zijn water-gedragen producten die niet schadelijk zijn voor het leefmilieu.

Home
Totaaladvies
site powered by Version Two